تاریخ انتشار: چهارشنبه 1396/05/25 - 12:57
کد خبر: 243373

در نشست خبری اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل مطرح شد:

جزئیات هجدهمین نشست سالانه اتحادیه انجمن‌های دانشجویان مستقل/ مظاهری: شعارهای انتخاباتی روحانی زمین‌گیر شد

جزئیات هجدهمین نشست سالانه اتحادیه انجمن‌های دانشجویان مستقل/ مظاهری: شعارهای انتخاباتی روحانی زمین‌گیر شد

نشست خبری هیجدهمین نشست سالانه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور با سخنرانی ابوالفضل مظاهری دبیر، پیام مرادی دبیر سیاسی و محمدرضا گلرو مفرد روابط عمومی این اتحادیه دانشجویی و همچنین حضور خبرنگاران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محمدرضا گلرومفرد، روابط عمومی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل در این نشست خبری گفت:  هجدهمین نشست سراسری این اتحادیه ۲۸ مرداد با شعار «نوگرایی در حکومت و پایبندی به حاکمیت» از ۲۸ مرداد تا 3 شهریور در دانشگاه علامه برگزار خواهد شد.

اظهارات گلرومفرد درباره جزئیات نشست سالانه این اتحادیه دانشجویی
مسئول نشست سراسری اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل ادامه داد: در این نشست از میهمانان و مسئولان کشوری و لشکری دعوت شده و افتتاحیه این نشست و سخنرانی جهان‌بین عضو هیأت علمی دانشگاه شاهد یکشنبه ساعت 8 صبح برگزار خواهد شد.

گلرو مفرد ادامه داد: در زمان برگزاری این نشست صبح‌ها کمیسیون‌های پنج‌گانه با محوریت آموزش مهارت‌های تشکیلاتی برگزار خواهد شد که در این رابطه از اساتید دانشگاه‌ها و ادوار اتحادیه استفاده می‌شود.

این فعال دانشجویی ادامه داد: بخش دوم نشست‌های سیاسی ـ اجتماعی است که از ساعت 15 تا 20 ادامه خواهد داشت. محوریت اصلی سخنرانی‌های این بخش حول محور نوگرایی در حکومت و پایبندی به حاکمیت است.

وی تصریح کرد: نقوی حسینی، حجت‌الاسلام شیرازی، حاجی دلیگانی، حجت‌الاسلام ذوالنور، وکیلی، سعیدی‌کیا، فتاح، حجت‌الاسلام مصباحی مقدم، احمد توکلی، حسین دهباشی، پرویز امینی و قاضی‌زاده هاشمی از جمله افرادی هستند که در این نشست به سخنرانی خواهند پرداخت.

گلرو مفرد اظهار داشت: در این نشست سعی کردیم از مسئولان جناح‌های مختلف دعوت کنیم ولی متأسفانه دولت و قوه قضائیه آنچنان که باید همکاری نکردند و علی‌رغم دعوتی که از آنها شد، به نظر نمی‌رسد که در این نشست حضور داشته باشند. البته از آقای جهانگیری و آقای اژه‌ای دعوت شده است که این دو قول‌های مساعدی به ما داده‌اند.

عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل تصریح کرد: در این نشست یک نشست بین‌المللی هم خواهیم داشت که در راستای مطالبات مقام معظم رهبری انجام خواهد شد که در آن 50 دانشجوی خارجی و فعالان جبهه مقاومت از کشورهای یمن، بحرین و نیجریه حضور خواهند داشت.

وی ادامه داد: همچنین نشستی هم با عنوان نشست بررسی زن در غرب خواهیم داشت، این نشست هم بنا بر توصیه‌های مقام معظم رهبری برگزار خواهد شد و در آن جایگاه زن در غرب مورد بررسی قرار خواهد گرفت. این نشست پنجشنبه 2 شهریور با حضور میهمانانی از داخل و خارج از کشور برگزار می‌شود.

گلرو مفرد ادامه داد: یادواره سرداران شهید جبهه مقاومت هم یکی دیگر از برنامه‌های ما است که این برنامه دوشنبه 30 مرداد با سخنرانی سردار برقی از راویان دفاع مقدس و جبهه مقاومت انجام می‌شود.

این فعال دانشجویی تصریح کرد: همچنین در این نشست اولین دوره نشریات دانشجویی اتحادیه را خواهیم داشت که 21 مرداد در سه بخش برگزار می‌شود.

وی افزود: یکی از توصیه‌های مقام معظم رهبری به تشکل‌های دانشجویی تزریق امید در جامعه بود که در نشست سالیانه این اتحادیه در این خصوص برنامه‌هایی تدارک دیده شده و از توانمندی‌های علمی و فناوری بازدید خواهد شد.

گلرو مفرد اضافه کرد: پایان‌بخش برنامه‌های نشست سالیانه اتحادیه برگزاری انتخابات شورای مرکزی جدید است که با حضور اعضای مجمع انجام خواهد گرفت.

عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل در خاتمه گفت: در نشست سالیانه اتحادیه حدود 500 نفر از 51 دفتر اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل حضور خواهند داشت.

مرادی: در کارآمدی عقب ماندیم و نیازمند به طرحی نو هستیم
در ادامه، پیام مرادی دبیر سیاسی این اتحادیه دانشجویی به سخنرانی پرداخت و با بیان اینکه اکنون پس از ۴۰ سال از انقلاب اسلامی باید بررسی کنیم که تا چه حد در دستیابی به آرمان‌های انقلاب موفق بوده‌ایم، گفت: واقعیت این است که در بخشی از حوزه‌ها دچار رکود، عقب‌ماندگی و عدم جهش  درکارآمدی هستیم، بنابراین به طرح نویی نیازمندیم. ما به دنبال بازتعریف و بازسازی رفتارها و سیاست‌ها در جهت تحقق تمدن نوین اسلامی هستیم.

دبیر سیاسی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل با بیان اینکه در برخی حوزه‌ها دچار عقبگرد شده‌ایم، گفت: اینکه می‌بینیم برخی نمایندگان مجلس برای گرفتن عکس با یک میهمان خارجی دست و پا می‌شکنند، بیانگر همین موضوع است.

وی در ادامه ضمن بیان معنای حکومت و حاکمیت تصریح کرد: در هجدهمین نشست سالانه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل، به تعاریف این واژه‌ها توجه خواهد شد.

مرادی خاطرنشان کرد: ما یک تجربه چهل ساله در انقلاب داریم و باید نگاهی به گذشته داشته باشیم. هجدهمین نشست این اتحادیه، نقطه آغاز تمرکز ما بر این موضوع است و باید ببینیم در رسیدن به اهداف انقلاب چقدر توفیق داشته‌ایم.

این فعال دانشجویی ادامه داد: ما در طول این چهل سال تلاش کرده‌ایم با ایجاد روندها، رویه‌ها، ساختارها و نهادها اهداف انقلاب را محقق کنیم، ولی به نظر می‌رسد در برخی از حوزه‌ها دچار یک عدم جهش در کارآمدی شدیم و در رسیدن به اهداف انقلاب، پیشروی نداریم.

عضو شورای مرکز اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل اظهار داشت: امروز دو راه در پیش رو داریم، یا به وضعیت موجود ادامه دهیم یا به دنبال پیشرفت باشیم. ما نیازمند یک طرح نو هستیم.

مرادی با بیان اینکه معتقدیم در برخی از حوزه‌ها دچار عقبگرد شده‌ایم، یادآور شد: اینکه می‌بینیم برخی نمایندگان مجلس برای گرفتن عکس با یک میهمان خارجی در صحن علنی دست و پا می‌شکنند، یا عده‌ای برای گرفتن عکس با هواپیمای خارجی از هم پیشی می‌گیرند، نشان می‌دهد ما عقبگرد داشته‌ایم.

این فعال دانشجویی گفت: ما معتقدیم بایستی یک نوگرایی اتفاق بیفتد، البته در برخی از حوزه‌ها این نوگرایی اتفاق افتاده است. ما معتقدیم این نوگرایی دو گام دارد و گام اول بازتعریف است و گام دوم نیاز به تعاریف جدیدی برای برخی شعارهای انقلاب است.

وی اظهار داشت: نیاز است برای برخی موضوعات که کارکرد تاریخی خود را از دست داده است، بازتعریف صورت گیرد و اینکه تعاریف جدیدی برای شعارهای انقلاب داشته باشیم و در این راه نوگرایی وجود داشته باشد.

مرادی خاطر نشان کرد: شعار «نوگرایی در حکومت پایبندی به حاکمیت» به نوعی دنباله همان شعار «نقد حکومت آری نفی حاکمیت هرگز»است که اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل از بدو تاسیس آن را سرلوحه کار خود قرار داده بود.

مظاهری: شعارهای انتخاباتی رئیس‌جمهور با معرفی کابینه زمین‌گیر شد
سخنران پایانی این نشست خبری، ابوالفضل مظاهری دبیر اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل بود که درباره معرفی کابینه دولت دوازدهم گفت: رئیس‌جمهور در زمان انتخابات شعارهای بسیاری درخصوص کابینه داد که متاسفانه با معرفی کابینه پیشنهادی این شعارها زمین‌گیر شد.

این فعال دانشجویی گفت: نشست سالانه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل با یک دستور کار اصلی و چند محور فرعی برگزار می‌شود که اصلی‌ترین دستور کار،‌ دستور کار تسهیلاتی نشست است که قرار است در آن موضوعاتی مانند اصلاح اساسنامه و اضافه شدن تعدادی از دفاتر جدید به اتحادیه مورد بررسی قرار گیرد.

وی افزود: تلاش دوستان ما در اتحادیه این بود که در نشست سالانه از احزاب و مسئولان جناح‌های مختلف حضور داشته باشند که متاسفانه دسترسی به برخی از مسئولان هر روز سخت‌تر می‌شود. ما بارها از رئیس مجلس برای حضور در برنامه‌های مختلف اتحادیه دعوت کردیم که متاسفانه وی در هیچ جمع دانشجویی شرکت نکرده است و ما از این بابت از آقای لاریجانی گلایه داریم.

وی افزود: ما در برنامه‌های اتحادیه در سطوح مختلف میهمانانی از نهادهای مختلف داشته‌ایم و امیدواریم در هجدهمین نشت سراسری این اتحادیه بتوانیم از حضور آقایان اسحاق جهانگیری و محسنی اژه‌ای هم استفاده کنیم.

این فعال دانشجویی در ادامه به روند معرفی کابینه دولت دوازدهم اشاره کرد و افزود: متاسفانه در این رابطه توقع هیچکدام از جناح‌های سیاسی برآورده نشد و همه جناح‌ها به نوعی در این رابطه گلایه‌هایی را مطرح کردند و بدتر از آن اینکه بسیاری از شعارهای انتخاباتی رئیس‌جمهور در همین ابتدای کار با روندی که در معرفی کابینه داشت، زمین‌گیر شد.

مظاهری ادامه داد: تاکیدات بسیاری در بحث جوان‌گرایی کابینه و حضور زنان و افراد متخصص مطرح شد که هیچکدام از آنها در حد انتظار محقق نشد و متاسفانه دولت پیر همچنان ادامه خواهد داد. البته درنهایت باید دید مجلس چه تصمیمی خواهد گرفت.

این فعال دانشجویی تاکید کرد: جالب است که امروز طیف موافق دولت هم از نوع انتخاب کابینه رضایت ندارد و جالب‌تر اینکه توسط آقای روحانی هم پاسخی به انتقادات داده نمی‌شود.

وی ادامه داد: رئیس‌جمهور روز گذشته در مجلس در رابطه با معرفی زنان به عنوان وزیر از فشارهایی سخن گفت که خودش در  ابتدای سخنانش آن را رد کرد. مطرح کردن چنین مسائلی می‌تواند شروعی باشد برای تکرار حواشی گذشته.

دبیر اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل با اشاره به تحریم‌های جدید که از آنها به عنوان مادر تحریم‌ها یاد می‌شود، تصریح کرد: متاسفانه بعد از این تحریم‌ها آنچنان که باید شاهد واکنشی از طرف رئیس‌جمهور و دولت نبوده‌ایم و معلوم نیست قرار است سرنوشت برجام جوان‌مرگ شده چه خواهد شد.

مظاهری اضافه کرد: اگر قرار است دولت توفیقی داشته باشد و اهداف انقلاب محقق شود نیاز به یک کابینه توانمند،‌ کارآمد و جوان خواهد بود و اینکه به مطالبات مردم توجه شود. امیدواریم دولت روحیه 4 سال گذشته خودش و حاشیه‌سازی‌های قبل را تکرار نکند.

وی گفت: آنکه امروز فضای دانشگاه را درگیر خودش کرده مساله عدم معرفی وزیر علوم جدید است. متاسفانه امروز هیچکدام از اقشار دانشگاهی و شخصیت‌های سیاسی از وضعیت آموزش عالی کشور رضایت ندارند و گلایه‌های تشکل‌های دانشجویی موافق و مخالف دولت در روز 16 آذر نشانه این نارضایتی است.

وی گفت: اینکه وزارت علوم در دولت آقای روحانی سهمیه اصلاح‌طلبان است برای ما مشخص شده است ولی انتظار می‌رفت با تجربه‌ای که اصلاح‌طلبان در این رابطه دارند تلاش می‌کردند تا مسائل ناشایست گذشته حذف شود و به جای آن به پیشرفت و رشد علمی کشور توجه شود که متاسفانه امروز شاهد غلبه فضای سیاسی در آموزش عالی هستیم. ما با جریانی مواجه هستیم که مقاصد سیاسی خودش را به پیشرفت علمی کشور ترجیح می‌دهد.

دبیر تشکیلات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل گفت: موضوع بورسیه‌ها مساله‌ای بود که در دولت قبل گریبان آموزش عالی را گرفت و هنوز هم تبعات آن وجود دارد و برای دانشجویان بسیاری مشکل ایجاد کرده است.

این فعال دانشجویی در ادامه به پیشرفت معضلات اجتماعی و مسائلی مانند اعتیاد و خودکشی در دانشگاه اشاره کرد و گفت: این مسائل زنگ خطر را به صدا در آورده مسلما وقتی اولویت مباحث سیاسی باشد نمی‌توان توقع دیگری داشت.

وی افزود: حضور عناصر نامطمئن در دانشگاه و طرح مباحثی همچون سران فتنه و مسائلی از این دست مطرح شدن فضای دانشگاه را متشنج کرده است. مسائل صنفی دانشجویان نیز از مسائل دیگری بود که در 4 سال گذشته باعث اعتراضات دانشجویان شد، انتظار ما این است که فضای موجود با معرفی وزیر کارآمد، علمی و توانمند و وزیری که مانع نفوذ جریانات سیاسی به دانشگاه شود و خودش یک شخصیت علمی باشد و ستاد علمی را مدنظر قرار دهد و روحیات دانشجو را بشناسد و از پیاده‌نظام شدن دانشجویان جلوگیری کند، برطرف شود.

مظاهری افزود: موضوع ثروت علمی برای وزیر آینده باید اهمیت داشته باشد و در مسائل اینچنینی با رویکرد علمی وارد شود نه سیاسی. انتظار ما این است که وزیر علوم آینده در این رابطه از جایگاه مورد تصدی خودش دفاع کند و راه سوء استفاده را ببندد.

وی گفت: در دوره قبل بسیاری از دانشگاه‌ها در حدود 2 سال و بیشتر با سرپرست اداره می‌شد و این روند مشکلات زیادی را ایجاد کرد. امیدواریم که آن روند در این دولت ادامه نداشته باشد.

دبیر تشکیلات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل افزود: ان‌شاءالله وزیر علوم آینده بتواند با دانشگاه آزاد تعامل خوبی داشته باشد و از حاشیه‌سازی‌های بی‌جهت در این خصوص جلوگیری کند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رکوردشکنی‌های جدید بورس/ شاخص وارد کانال ۵.۵ میلیون واحد شد، ورود ۹ همت پول حقیقی
سکه در آستانه بازگشت به کانال ۱۸۸ میلیون تومان
معاون ترامپ: روی طرحی برای عبور ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز کار می‌کنیم
گزارش رسانه آمریکایی از اقدام ایران برای پایان حضور آمریکا درخلیج فارس
قرارداد مربی خارجی استقلال تمدید شد
شهرقدس میزبان بازی های استقلال و پرسپولیس شد
وزیر آلمانی خواستار کنار رفتن اینفانتینو از فیفا شد
پیام تبریک امیر دریادار ایرانی به مناسبت روز خبرنگار
سخنگوی ارتش: نظم ایرانی حاکم بر تنگه هرمز غیرقابل بازگشت است
رژیم صهیونیستی در قتل مداح جوان به دنبال ایجاد وحشت در جامعه است
ذوالقدر: آمریکا تا رفتارش را تصحیح نکند تنگه هرمز باز نخواهد شد
عراقچی: توافق با عمان نزدیک است/ تکذیب سهم ۱۱ درصدی ایران از خزر
شورای امنیت سه‌شنبه میزبان نشستی درباره کرانه باختری
آغاز فروش بلیت اتوبوس به مقصد مشهد/ قیمت‌ها اعلام شد
عمان: مذاکرات درباره ترتیبات دریانوردی در تنگه هرمز در فضای مثبت جریان دارد
پزشکیان‌: بهترین زمان برای دستیابی به توافق شرایط کنونی است
رونمایی از یک ربات انسان‌نما برای زندگی فراتر از کارخانه
بهبود باروری زنان بالای ۳۵ سال به کمک «مکمل‌های باکتریایی»
ارائه طرحی برای کاهش مصرف انرژی در ساختمان‌های مسکونی
خبرنگاری در عصر هوش مصنوعی؛ تهدیدی برای شغل یا فرصتی برای تحول؟
«گزارش آخرین گزارش»؛ روایتی ماندگار از شهید محمود صارمی در روز خبرنگار
امنیت پایدار ایران بدون مرجعیت رسانه‌ای و روایت حقیقت به دست نمی‌آید
تخلیه خوابگاه گلستان ۴ دانشگاه الزهرا(س) از امروز
قیمت غذای دانشجویان در طرح جدید تغذیه دانشجویی اعلام شد
معافیت برخی دانشگاه‌ها از اجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان/اجرای طرح مرحله‌ای خواهد بود
شواهد پژوهشی از وجود فسفر در بمباران «لامرد» حکایت دارد
آخر مرداد پایان مهلت ثبت‌نام المپیک فناوری/جایزه ۳ میلیاردی برای برگزیدگان ۱۵ لیگ
طراحی پلتفرم هوشمند اکتشاف معدن با هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر
پذیرش دانشجو به شیوه استادمحور ابلاغ شد
تجربه ایران در توسعه آموزش عالی در اختیار عراق قرار می گیرد
موج خودکشی در فرماندهی سایبری آمریکا
توسعه فناوری، مسیر رقابت‌پذیری صنعت قطعه‌سازی است
وزیر علوم ایران با رئیس بیت‌الحکمه عراق دیدار کرد
تمدید دومین فراخوان شناسایی و جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی
رایزنی برای راه‌اندازی رشته زبان کره‌ای و برگزاری آزمون TOPIK در ایران
دکتر منتظری به رادیو می‌رود
رسوایی بزرگ در معتبرترین دانشگاه مکزیک
پژوهشگاه ملی سرطان می‌تواند به محور دیپلماسی علمی ایران و کشورهای منطقه تبدیل شود
حکمرانی مشارکتی؛ ضرورت امروز دانشگاه‌ها
هوش مصنوعی جدید، انسان از آب درآمد!
دانشگاه منزوی از جریان علم و فناوری جهان عقب می‌ماند
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top